Logo Schildersbedrijf F.A. Tazelaar B.V. Honselersdijk  
 
     
 
HOME       OVER ONS       PROJECTEN       DIENSTEN       CONTACT      
 
     
 
Over ons

Ons schildersbedrijf mag aangemerkt worden als een van de langstlopende schildersbedrijven in Den Haag en omstreken:

Schildersbedrijf Tazelaar bestaat sinds 1887, nu in handen van de 5e generatie.

Fred Tazelaar FRED TAZELAAR
Opgegroeid tussen de ladders en verfbussen, stond ik vanaf zeer jonge leeftijd iedere vrije dag mee te werken. Na de Havo en Vwo en het behalen van het diploma Meesterschilder aan het Nimeto Utrecht ben ik eerst ervaring op gaan doen in diverse aan het schildersvak gerelateerde bedrijven, zoals opzichter voor de Gemeente Den Haag, verftechnisch adviseur voor de Koninklijke Brink&Molijn verffabriek, waarna enige jaren werkzaam bij verfgroothandel Molenaar.
In 1986 kwam ik in het familiebedrijf P.C. Tazelaar, waar ik na het uittreden van mijn oom in 1990 mede-eigenaar werd. Na de pensionering van mijn vader in 2003 heb ik de naam zoals de traditie vereist veranderd in F.A. Tazelaar. Tot op de dag van vandaag ben ik iedere dag aanwezig op de werken en probeer zoveel als mogelijk is mee te schilderen en aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Door mijn interesse voor bouwkunde, architectuur en design vind ik het leuk om de klanten behulpzaam te zijn met kleuradviezen of onverwachte oplossingen te introduceren.


Monique TazelaarMONIQUE TAZELAAR
Ik heb op de MEAO een secretariële / administratieve opleiding gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. In 1988 ben ik getrouwd met Fred en zo het schildersbedrijf ingerold. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administratie en de boekhouding. Samen met Fred dragen we zorg voor aanname van personeel. Verder hou ik me graag bezig met reclame en de representatie van het bedrijf. Deze vind ik erg belangrijk. Ook bespreken Fred en ik samen de volgorde van de uit te voeren projecten. Ik vind het leuk om langs de projecten te gaan om te kijken hoe het schilderwerk opknapt. Samen bekijken we graag gevels in andere steden om ideeën op te doen.
 
Historie
 
Historie   Alleen de naam al zit bomvol historie… Schildersbedrijf Tazelaar, begonnen in 1887 als officieel bedrijf nadat oprichter Pieter Corneliszoon Tazelaar het schildersbedrijf van Noort uit Loosduinen overnam...
MEER       
 
 
 
SCHILDERSBEDRIJF F.A. TAZELAAR v.o.f. © 2013 | ADRES: NIEUWEWEG 6a - 2675 BC HONSELERSDIJK | TEL.: 070-3255329 / 0174-670344 / 06-29416275